Εξερεύνησε

CAVO ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πρωτόκολλο ασφάλειας CAVO

 

Ενημέρωση 01/06 2022

  • Από 1. Ιουνίου 2022, καταργείται η υποχρέωση προστατευτικής μάσκας και στους εσωτερικούς χώρους.

 

Ενημέρωση 01/05 2022

  • Από 1. Μαΐου 2022, καταργείται η επίδειξη κάποιου πιστοποιητικού για την είσοδο σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κ.λπ., καθώς και για την είσοδο στην χώρα για όσους ταξιδεύουν από το εξωτερικό.
  • Η χρήση προστατευτικής μάσκας παραμένει υποχρεωτική σε κλειστούς δημόσιους χώρους έως και 31. Μαΐου 2022.
  • Οι ώρες άφιξης και αναχώρησης επανέρχονται στο παλαιό καθεστώς, δηλαδή ώρα άφιξης από 14:00 και ώρα αναχώρησης έως 12:00.

 

Ενημέρωση 06/11 2021

Από το Σάββατο, 6. Νοεμβρίου, οι πελάτες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

  • Πιστοποιητικού εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες μετά την 2η δόση)
  • Πιστοποιητικού νόσησης σε ισχύ
  • Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέχκου (PCR 72 ωρών ή Rapid test 24 ωρών)

Οι βεβαιώσεις (έντυπες και ψηφιακές) θα ελέγχονται από το προσωπικό του καταλύματος κατά την είσοδό σας.

 

Ενημέρωση 08/11 2021

Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 12/11 2021. Το όριο χωρητικότητας που προκύπτει βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι 22 άτομα. Σε περίπτωση υψηλής ζήτησης η χρήση της πισίνας περιορίζεται σε 1 ώρα ανά χρήστη.

 

 

Για την επερχόμενη διαμονή σας δεσμευόμαστε να σας κάνουμε να νιώσετε ασφαλείς διατηρώντας την ευχάριστη εμπειρία των διακοπών σας.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη καθοδήγηση της ελληνικής κυβέρνησης, έχουμε πιστοποιηθεί και εφαρμόσαμε τα μέτρα ασφαλείας και τους κανονισμούς HEALTH FIRST δημιουργώντας μια ασφαλή ζώνη για τους επισκέπτες μας. Περαιτέρω συνεργαζόμαστε με τους Συμβούλους Ποιότητας & Ασφάλειας ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

 

Μαζί έχουμε δημιουργήσει ένα σχέδιο δράσης που περιλαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνουμε και σύμφωνα με το οποίο, έχει οριστεί υπεύθυνος για την εκπαίδευση των υπαλλήλων μας από κάθε τμήμα και τη διασφάλιση της εφαρμογής όλων των κατευθυντήριων γραμμών. Επίσης παρέχουμε ανά πάσα στιγμή στο προσωπικό μας τα απαραίτητα ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας). Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όλο το προσωπικό κάνει τεστ για τον Κορονοϊό σε εβδομαδιαία βάση.

Επιπλέον, έχουμε καταρτίσει ένα σχέδιο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάποιο ύποπτο περιστατικό και συνεργαζόμαστε με τοπικούς γιατρούς και ιατρικό προσωπικό, εξειδικευμένο στον χειρισμό και τη θεραπεία πιθανών περιπτώσεων. Ειδικά ιατρικά κιτ είναι διαθέσιμα στο ξενοδοχείο.

 

Τηρούμε τα απαιτούμενα μέτρα για να αποφύγουμε τη μετάδοση του Covid-19 και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους μας. Με τη χρήση ειδικής σήμανσης, διασφαλίζεται ότι διατηρείται πάντα η απαιτούμενη απόσταση των 2 μέτρων και ότι τα έπιπλα θα αναδιατάσσονται ώστε να παρέχουν περισσότερο χώρο για αποστάσεις, ενώ αντισηπτικά χεριών θα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο.

 

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχουμε στο Cavo Olympo είναι οι άνετοι κοινόχρηστοι χώροι που διατίθενται σε σχέση με την μέγιστη χωρητικότητα των μόλις 98 κλινών. Επομένως είναι εύκολη η εφαρμογή και διατήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης, καθώς το ξενοδοχείο μας ακόμα και με υψηλή πληρότητα ποτέ δεν είχε την αίσθηση ότι  είναι γεμάτο. Και αυτό το χαρακτηριστικό θα διατηρηθεί με τους περιορισμούς που υπάρχουν ειδικά για όλο τον χώρο της πισίνας, όπου δεν επιτρέπονται εξωτερικοί επισκέπτες παρά μόνο οι ένοικοι του ξενοδοχείου. Η μόνη εξαίρεση θα παραμείνει η παραλία (σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία) η οποία χωρίζεται σε δύο περιοχές: μία αποκλειστικά για τους ενοίκους του ξενοδοχείου και μία για εξωτερικούς επισκέπτες.

 

Η ηρεμία, η γαλήνη καθώς και η ελευθερία του χώρου που δημιουργείται από τον περιορισμένο αριθμό επισκεπτών ενισχύεται από την πολιτική μας "Μόνο για ενήλικες", την οποία ακολουθούμε αυστηρά και χωρίς καμία εξαίρεση επιτρέποντας σε όλο το συγκρότημα ενοίκους και επισκέπτες από 16 ετών και άνω.

 

 

Παρακάτω θα βρείτε τα λεπτομερή μέτρα ασφαλείας που έχουμε λάβει σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Υπουργείο Υγείας και τους Σύμβουλους Ασφάλειας και Ποιότητας Σαμαράς & Συνεργάτες. Αυτά τα μέτρα θα ενημερωθούν σε περίπτωση που γίνει άρση κάποιου περιορισμού ή εφαρμοστούν νέα μέτρα από τις δημόσιες αρχές. Για τον ίδιο λόγο οι υπηρεσίες μας έχουν προσαρμοστεί και ορισμένες εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές. Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

 

 

Άφιξη & μεταφορά

Οι επισκέπτες, που έχουν κάνει κράτηση μαζί μας για ιδιωτική μεταφορά (π.χ. από και προς το αεροδρόμιο), μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι συνεργάτες μας είναι πιστοποιημένοι και συμμορφώνονται στα ειδικά μέτρα πρόληψης. Η μάσκα είναι υποχρεωτική τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.

Αλλάζουμε τις συνήθεις διαδικασίες άφιξης και αναχώρησης επεκτείνοντας το χρόνο που παραμένει άδειο ένα δωμάτιο μεταξύ δύο διαφορετικών πελατών. Η νέα ώρα αναχώρησης από το δωμάτιο είναι στις 11:00, ενώ μπορείτε να κάνετε check-in οποιαδήποτε στιγμή μετά τις 15:00. Αυτό γίνεται, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή καθαριότητα και ο φυσικός αερισμός κάθε δωματίου, καθώς και να αποφευχθούν ουρές και συνωστισμός στο χώρο της ρεσεψιόν. Η διαδικασία άφιξης διευκολύνεται επίσης μέσω του διαδικτυακό check-in που είναι πλέον διαθέσιμο. Για τη μείωση των επαφών μεταξύ πελατών και προσωπικού τα ποτά καλωσορίσματος δεν σερβίρονται πλέον. Η υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Οι επσικέπτες μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου όσο περιμένουν για το δωμάτιό τους εφόσον φτάσουν στο ξενοδοχείο πριν από τις15:00. Το ίδιο ισχύει και μετά από το Check-out. 

Για να επισπεύσετε την διαδικασία κατά την άφιξή σας, μπορείτε να κάνετε Web Check-in. Πατήστε εδώ και ακολουθήστε τις οδηγίες. 

 

 

Δωμάτια πελατών

Όλα τα δωμάτια μας έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί από εξειδικευμένο συνεργείο με εγκεκριμένα απολυμαντικά. Η ίδια απολύμανση εφαρμόζεται σε κάθε αλλαγή πελάτη μαζί με απολύμανση του κλιματιστικού και αυστηρό έλεγχο ποιότητας του πόσιμου νερού. Έντυπα όπως μενού και κατάλογοι αντικαθίστανται από ψηφιακά έγγραφα τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε από τον ιστότοπό μας ή μέσω κωδικών QR. Παρέχονται επίσης αντισηπτικά χεριών.

Διασφαλίζουμε ότι το προσωπικό καθαριότητας φοράει τα απαραίτητα ΜΑΠ και καθαρίζει κάθε δωμάτιο σύμφωνα με τις οδηγίες. 

Επίσης έχουμε αφαιρέσει από τα δωμάτια το μίνι μπαρ.

 

 

Εστίαση

Η εξαιρετική εμπειρία φαγητού στο Cavo Olympo παραμένει άθικτη παρά τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάστηκε να εφαρμόσουμε. Όλοι οι χειριστές τροφίμων και ποτών έχουν εκπαιδευτεί σε ασφαλείς πρακτικές.

 

Το πρωινό μας σερβίρεται και πάλι σε μορφή μπουφέ. Το σερβίρισμα πραγματοποιείται από τον πελάτη αποκλειστικά με χρήση μάσκας και γάντια μίας χρήσεως, τα οποία παρέχουμε εμείς.  

Το βραδινό γεύμα της ημιδιατροφής σερβίρεται επίσης σε μορφή μπουφέ όταν υπάρχει αρκετά μεγάλη συμμετοχή πελατών. Σε περίπτωση μικρής συμμετοχής όπως συνήθως συμβαίνει κατά την έναρξη της σαιζόν, προσφέρουμε σερβιρισμένο μενού 4 πιάτων με 3 επιλογές για το κυρίως και επιπλέον επιλογή για χορτοφάγους.

 

Οι τραπεζαρίες και τα μπαρ μας έχουν μειωμένη χωρητικότητα για να επιτρέπουν την κοινωνική απόσταση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε υπαίθριους χώρους.

Στα μπαρ του ξενοδοχείου οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν όλη την ημέρα νόστιμα σνακ και δροσιστικά ποτά. Στην ταβέρνα Αιγαίας ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, προσφέρουμε για μεσημεριανό γεύμα παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα και μεσογειακά πιάτα "a la carte". Οι επισκέπτες, οι οποίοι έχουν επιλέξει διαμονή μόνο με πρωινό, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δείπνο "a la carte" στο εστιατόριο Nero ή να δοκιμάσουν τις καινούργιες δημιουργίες του σεφ σε μενού 4 πιάτων ή τους προσφερόμενους μπουφέδες αντίστοιχα. Τέλος, διατίθεται ιδιωτικό ρομαντικό δείπνο με κεριά, με μια επιλογή από υπέροχα μενού 5 πιάτων και έναν προσωπικό σερβιτόρο.

Επιπλέον, έχουμε προσαρμόσει τις διαδικασίες υπηρεσίας δωματίου, για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη ασφάλεια για τους επισκέπτες και το προσωπικό μας. Όλα τα μενού μπορούν να ληφθούν μέσω smartphone για να διασφαλιστεί η ασφαλής και ανέπαφη παραγγελία.

 

 

Παραλία & πισίνες

Η παραλία μας διαθέτει 2 ξεχωριστούς χώρους, έναν αποκλειστικά για τους ενοίκους του ξενοδοχείου και έναν κοινόχρηστο χώρο στον οποίο έχουν πρόσβαση και εξωτερικοί επισκέπτες, όπως είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Ωστόσο, η πρόσβαση σε όλο το χώρο της πισίνας μας επιτρέπεται αποκλειστικά στους ενοίκους του ξενοδοχείου.

Οι ξαπλώστρες στην παραλία και δίπλα στις πισίνες έχουν τουλάχιστον 2 μέτρα απόσταση μεταξύ τους, δημιουργώντας έναν ασφαλή χώρο για εσάς. Όλες οι ξαπλώστρες, ο εξοπλισμός και ο χώρος της πισίνας καθαρίζονται και απολυμαίνονται συνεχώς. Αν και η ποιότητα του νερού παρακολουθείται συνεχώς, συνιστάται στους επισκέπτες να κάνουν ντους πριν και μετά την είσοδο στις πισίνες.

 

 

Oliving SPA

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ΣΠΑ θα είναι περιορισμένες αυτό το καλοκαίρι. Όλοι οι χώροι του ΣΠΑ έχουν απολυμανθεί και θα διατηρούνται πάντα καθαροί και απολυμασμένοι βάσει των ειδικών πρωτοκόλλων. Η σάουνα και το ατμόλουτρο (χαμάμ) θα λειτουργούν κατόπιν ραντεβού. Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα λειτουργεί από Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 με όριο τα 14 άτομα. Για τη χρήση του γυμναστηρίου απαιτείται προηγούμενη ειδοποίηση, ώστε να μην υπερβεί η μειωμένη χωρητικότητα. Σε μασάζ και περιποιήσεις το προσωπικό μας θα φοράει τα υποχρεωτικά ΜΑΠ. Οι αίθουσες περιποίησης θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση.

 

Αναχώρηση - Τεστ COVID για την επιστροφή σας

Πολλές χώρες απαιτούν αρνητικό τεστ Covid από ταξιδιώτες που επιστρέφουν στον τόπο διαμονής τους. Γι' αυτό το σκοπό συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένο εργαστήριο το οποίο παρέχει τεστ Rapid-Antigen καθώς και μοριακό PCR. Το εργαστήριο βρίσκεται σε απόσταση 6χλμ. από το ξενοδοχείο μας και το προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει με πληροφορίες και ραντεβού. Οι τιμές είναι 20€ για Rapid Test και 60€ για PCR Test.

 

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Στο Cavo Olympo Luxury Hotel παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της πανδημίας του Κορωνοϊού. Προτεραιότητά μας είναι η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού και των επισκεπτών μας. Συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και έχουμε θέσει σε εφαρμογή τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τη μείωση της εξάπλωσης του Covid-19. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι επισκέπτες μας δεν θα εκτεθούν στον ιό. Όλοι οι επισκέπτες καλούνται να συμμορφωθούν με τους σχετικούς κανόνες Covid-19 και να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε έκθεση στον ιό. Με την επίσκεψή τους στο Cavo Olympo Luxury Hotel, οι πελάτες μας αναγνωρίζουν τόσο τη μεταδοτική φύση του Covid-19 όσο και τον κίνδυνο έκθεσης ή μόλυνσης από τον ιό. Το Cavo Olympo Luxury Hotel δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και οι επισκέπτες συμφωνούν να μην υποβάλλουν καμία καταγγελία οποιουδήποτε είδους που σχετίζεται ή προκύπτει από τα παραπάνω. Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης εμφανίσει συμπτώματα του Κορωνοϊού κατά τη διάρκεια της διαμονής του, θα πρέπει να παραμείνει στο δωμάτιό του και να υποβληθεί σε εξέταση από τους γιατρούς μας.

 

Πολιτική λειτουργίας ξενοδοχείου: Αναλαμβάνουμε υπεύθυνες ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουμε τόσο το προσωπικό όσο και τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Έτσι, έχουμε δημιουργήσει για την ασφάλειά σας ένα νέο σύνολο κανόνων, πρωτοκόλλων απολύμανσης, μεθόδων ασφάλειας και επιχειρησιακών διαδικασιών. Καθώς παρέχουμε πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις περιορισμένες ή μη διαθέσιμες υπηρεσίες, δεν γίνονται δεκτά αιτήματα για εκπτώσεις ή επιστροφή χρημάτων λόγω αυτών των προσαρμογών, οι οποίες ισχύουν για την ευημερία και την ασφάλεια όλων των επισκεπτών και του προσωπικού.

Βραβεία & Αναγνωρίσεις
Booking 2022
Booking 2022
Booking
Booking
Health First
Health First
Certificate of Excellence 2019
Certificate of Excellence 2019
Certificate of Excellence 2018
Certificate of Excellence 2018
Δείτε τις Κριτικές μας
Google Reviews
trip advisor
holiday check

Διεύθυνση

Πλάκα Λιτοχώρου
60200 Πιερία
Ελλάδα

MHTE: 0936K015A0662701

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 124308248000

Επικοινωνία

Τηλ.: +30 23520 22222
Φαξ: +30 23520 22461
Email: info@cavoolympo.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές και τα νέα μας!

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR), συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.

Powered by Hotelcube